• BOKI
  • Rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Rólunk

 

A BOKI Industries a.s. csehországi gyártói és fejlesztői bázisa Zruč nad Sázavou ban van és két fő tevékenységi körre oszlik.

A fűtéstechnikai részleg ahol padló- és fali konvektorok, klímakonvektorok, fűtőtestek fejlesztése és gyártása illetve az egyedi és megrendelésre készülő speciális lemez alkatrészek, légtechnikai alkatrészek, tervezése, gyártása beleértve a végső felületkezelést is zajlik.

Üzleti partnereink jelentős multinacionális cégek különböző területeken, mint például a járműipar, épületgépészet, villamosipar, egészségügy stb. Termékeinket a legtöbb európai országba exportáljuk, és lelkiismeretesen, bizonyított megbízhatósággal és elfogadható árszinttel folytatjuk ügyfélkörünk bővítését.

Célunk, hogy egy professzionális, dinamikus és felelősségteljes, műszakilag és szervezetileg magasan professzionális cég legyünk, folyamatosan fejlődni és partnereink igényeire reagálni. Garantáljuk a személyes megközelítést, különösen az innovációban és a megoldások optimalizálásában való aktív segítséget.

Szisztematikusan fektetünk be a további technológiai és személyi fejlesztésekbe, hogy iparágunk élvonalába maradjunk.

Gyártásunkban a legújabb technológiát és kiváló know-how-t alkalmazzuk a lézeres vágás, lyukasztás, hajlítás, hegesztés, köszörülés, fémmegmunkálás, szerelési munkák és felületkezelés területén. A cég kiterjedt alvállalkozói hálózattal rendelkezik, amely lehetővé teszi ügyfelei gyakorlatilag minden igényének kielégítését. Széleskörű tudással és tapasztalattal rendelkezünk a tervezési és technológiai munkák terén is. Kompletten összeszerelt termékeket is szállítunk, amelyek az iparág élvonalába tartoznak.