ÁSZF

Értékesítési hálózat
A BOKI Industries a.s. társaság kizárólag szakkereskedések révén értékesíti a termékeit. A szerződéses vevők jegyzéke rendelkezésre áll a társaság internetes honlapján, a konkrét megrendelések kivitelezésének lehetőségeiről szóló információkat külön kérésre az illetékes kereskedelmi szakember nyújt a konkrét régió szakkereskedése révén.

Szállítási határidő
A megrendelések gyártásba adása és a gyártás folyamatosan zajlik a beérkező részmegrendelések szerint. A megrendelések visszaigazolása a megrendelések ellenőrzését követően 2 napon belül megtörténik. A standard termék szállítási határideje rendszerint a megrendelés specifikációjának pontosításától számított 15 munkanap. A nem standard termék szállítási határideje rendszerint a megrendelés specifikációjának pontosításától számított 20 munkanap. A speciális egyedi termék szállítási határideje rendszerint a megrendelés specifikációjának pontosításától és elfogadásától, illetve a rajzdokumentáció elkészítésétől számított 20 munkanap. A termék kiszállítási határidejéről a vevőt a határidő előtt két nappal értesítik.

Reklamáció
A társaság reklamációs rendje határozza meg eladó szavatosságát a minőségért, határozza meg a hibákért vállalt felelősséget, és szabályozza a termékek tényszerű hibáinak reklamációs módját. Vevő a reklamációt a társaságnál írásban a reklamációs jegyzőkönyv révén érvényesíti, amely elérhető a társaság internetes honlapján. A reklamációs jegyzőkönyvhöz csatolni kell a reklamált termék fotódokumentációját, és közölni kell a kapcsolódó összes fontos tényt. A reklamációs jegyzőkönyvet elektronikus levélként kell elküldeni a prodej@bokigroup.eu címre haladéktalanul a hiba keletkezése után. A reklamációs igény feltétele az üzleti esemény teljes és egyértelmű azonosítása, amelyet a reklamált termék érint. A reklamáció érvényesítése után az illetékes kereskedelmi menedzser, esetleg a
társaság szakmai menedzsere veszi fel a kapcsolatot a vevővel. A reklamáció ügyintézése haladéktalanul történik rendszerint a kézbesítéstől számított 30 napon belül.

Jótállások
A BOKI Industries a.s. társaság minden fűtőtestre meghosszabbított 5 éves szavatosságot biztosít, kivéve az elektromos és a szabályozó komponenseket, amelyekre a hatályos jogszabályok szerint nyújt garanciát. A jótállás nem érvényes a helytelen tárolásból, a szabad kültéri tárolásból, a nem megfelelő kezelésből vagy szállításból, a nem megfelelő telepítésből vagy üzemeltetésből, a megszokott kopásból és mechanikus sérülésekből eredő károkra. A jótállás nem ismerhető el a fokozottan nedves helyiségekben, különösen nyilvános WC-kben, mosógépsorokon, állati kifutókban, a sós vagy más korrozív anyaggal töltött medencék közelében történő telepítés esetén kivéve ha a termék erre a célra alkalmas kivitelben lett gyártva és a gyártócég engedélyezte a telepítését. A jótállás akkor sem ismerhető el, ha a vevő által külön szállott nem a katalógusban szereplő szabályzás kerül alkalmazásra. A reklamáció elismerésének feltétele a műszakilag és villanyszerelésileg megfelelően kivitelezett telepítés zárt fűtésrendszerben maximum 1 MPa-nál kisebb üzemi nyomással, a beszerelési útmutatóval, a villamos bekötési rajz ajánlásokkal és a tervdokumentációval összhangban. Ezen kívül a szükséges feltétel, hogy a társaság engedélye nélkül végrehajtott átalakítások, átépítések vagy szerkezeti beavatkozás miatt keletkezett hibákat és sérüléseket megszüntessék. A nyers állapotban felületkezelés nélküli farácsok nem reklamálhatók a méretváltozás miatt, amelyre a fa nedvesség változása miatt került sor.

Szállítás és csomagolás
A termék szállítását a szerződéses áruszállítási partner biztosítja 24 órán belüli kiszállítással. A termék szállításkor és kezeléskor történő optimális védelmének biztosítása érdekében a terméket standard módon csomagolják és raklapozzák. A termékcsomagolás nem váltható vissza és újrahasznosítható. A raklapok nem válthatók vissza. A standardtól eltérő csomagolási igények külön megoldás tárgyát képezik. A vevő felelős a kirakodás helyszínére vezető csatlakozó útvonal biztosításáért, a termék lerakodásának biztosításáért, a termék átvételéért és a jegyzőkönyvszerű átadásáért, a termék ellenőrzéséért.

Tárolási módok
Ha a leszállított terméket nem telepítik azonnal, biztosítani kell a megfelelő tárolási feltételeket. A terméket eredeti csomagolásban a szállított raklapokon az erre alkalmas helyen szükséges tárolni beltéri környezetben stabil hőmérséklet mellett, vagyis olyan feltételekkel, mintha üzemeltetésben volna. A tárolt terméket nem érhetik olyan hatások, amelyek annak deformálódását, a felülete minőségének sérülését okozhatják, vagy a leszállított termék minőségi standardjával össze nem egyeztethető egyéb maradandó károsodását okozhatják.