Miért padlókonvektor?2021-02-11

Sok esetben gondot jelent a nagy üvegfelületekkel rendelkező helyiségek fűtése-hűtése és a nyílászárók páramentesítése, mivel nem lehet előttük esztétikusan elhelyezni a hagyományos radiátorokat.

A felületfűtés az esetek nagy részében nem elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, ezért a padlókonvektor kiegészítheti a felületfűtést vagy önállóan is képes a helyiség megfelelő hőmérsékletét biztosítani, miközben nem foglal helyet, és belesimul környezetébe. A padlókonvektorok a beltéri fűtés új és egyedi módját kínálják.

Építhetők padlóba, ablakpárkányba, lábazatra és falra. Sok esetben a műemlékvédelem alatt álló épületek fűtés-hűtés megoldását egyedülállóan a padlókonvektor képes biztosítani. Alkalmazható száraz és nedves, akár medencetéri környezetben is egyaránt, IP44 es védelemmel.

Széles típus, méret és egyedi méretű egyenes, sarok vagy íves megoldásoknak köszönhetően nagy szabadságot nyújtanak a konvektorok kiválasztásakor legyen az konvekciós, ventilátoros vagy Fan-Coil típusú hűtő-fűtő változat.

-->